vrijdag, december 02, 2022
Home > Nieuws > Events > Roermondse dj’s breken internationaal door met remix

Roermondse dj’s breken internationaal door met remix

Events Featured Regio Roermond

Roermond – Het Roermondse dj-duo Deepend scoort momenteel met een remix van het nummer Catch & Release van de Amerikaanse zanger Matt Simons  internationaal en hoog in verschillende top-lijsten in Europa. In de Vlaamse Ultratop zelfs in de top-3. Op YouTube is het nummer meer dan anderhalf miljoen keer beluisterd, en op iTunes ruim 20 miljoen keer.

Afgelopen weekend was het duo te vinden in clubs van Noorwegen en België. Ook op Nederlandse radiostations wordt de remix uit Roermond gedraaid. Bovendien is de remix net voor het weekeinde uitgekomen in Amerika op één van ’s werelds meest toonaangevende platenlabels: Republic Records (Amy Winehouse, Keith Richards, Stromae en Taylor Swift).

Tummers advertentie