Officiële uitnodiging voor burgemeester opening nieuwe speelplaats

Gem. Beesel Offenbeek

Offenbeek – De burgemeester heeft donderdagmiddag een officiële uitnodiging gekregen van twee leerlingen van basisschool de Meander. De speelplaats van de school is afgelopen weken flink onder handen genomen. Zo zijn verschillende toestellen gerenoveerd, maar ook nieuwe toestellen bij gekomen zoals een klimheuvel, kruipbuis, doolhof en nog veel meer. De opening staat gepland op 5 oktober, twee leerlingen van de school kwamen donderdag hoogst persoonlijk de uitnodiging overhandigen. De overhandiging gebeurde vanwege een uit de hand gelopen BHV oefening op straat, want niemand mocht het gebouw meer betreden. De gemeente en ouderenraad zijn o.a verantwoordelijk voor de totstandkoming van de vernieuwing, zij hebben bijvoorbeeld financieel bijgestaan. 

Foto: David Dunnaway

Tummers advertentie