Dode na ongeval met vrachtauto op afrit A67

112 Featured Regio Venlo

Venlo – Bij een verkeersongeval op de afrit A67 naar de A73 is een vrachtautochauffeur overleden. De vrachtwagen kantelde bij de afrit richting de A73. Uiteindelijk kwam de vrachtwagen tot stilstand tegen een portaal (stellage waaraan matrixborden gevestigd zijn). De cabine van de vrachtauto werd totaal verwoest en het slachtoffer, een Duitse man is uit het voertuig geslingerd en overleed vrijwel onmiddellijk. De afrit naar de A73 vanuit Eindhoven was uren lang afgesloten voor berging en herstel werkzaamheden.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie doet onderzoek naar de toedracht. Bij het maken van dit bericht is ook niet bekend waarmee de trailer geladen is. Duidelijk is dat het niet om gevaarlijkenstoffen gaat.

Foto: David Dunnaway

Tummers advertentie