Man enkele uren gegijzeld; drie personen aangehouden

112 Regio Roermond

Roermond – In Roermond is zondag een man enkele uren gegijzeld geweest. Drie personen zijn inmiddels aangehouden op verdenking van vrijheidsberoving.

Het slachtoffer werd rond 16.30 uur op het Stationsplein in Roermond onder dwang in een auto geduwd. De politie startte een onderzoek en kwam op het spoor van een auto die op enig moment over de A2 richting zuiden reed. Bij de afrit Born werd die auto klem gereden en kon de politie rond 21.15 uur drie personen aanhouden.
Bij het politiebureau in Roermond had zich rond die tijd het slachtoffer van de gijzeling inmiddels gemeld.

Wat de aanleiding of het motief van de gijzeling is geweest, is nog niet bekend. Ook is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.
Op dit moment vindt technisch en tactisch onderzoek plaats en is niet meer te melden. Meer informatie, ook over de identiteit van het slachtoffer en verdachten, zal in de loop van maandag gegeven worden.

Tummers advertentie