Meldkamer Limburg-noord uren zonder stroom

112 Featured Regio Venlo

Venlo – In het politiebureau in Venlo is vanavond de stroom uitgevallen. In het gebouw is ook de meldkamer gevestigd, dat betekent dat 112 meldingen kunnen haperen, aldus een woordvoerster van de politie. Datzelfde geldt voor 0900-8844 meldingen. Twee arrestanten die vastzaten in het politiebureau aan de Rijnbeekstraat in Venlo worden naar een ander cellencomplex gebracht vanwege de storing in het gebouw.

Zowel meldkamer als servicecentrum in Noord-Limburg waren van 22.15 uur tot middernacht onbereikbaar. Mensen die 112 bellen worden tijdelijk doorgeschakeld naar de meldkamer in Maastricht. Van daaruit worden de politiewagens aangestuurd. Rond middernacht waren de problemen opgelost, meldde de veiligheidsregio.

Tummers advertentie