Automobilist vlucht voor politie en laat auto achter in parkeergarage

112 Featured Regio Roermond

Roermond – Een Duitse automobilist ging er zaterdagmiddag met hoge snelheid vandoor toen die op de Sint Wirosingel in Roermond een politie auto zag. Terwijl de politie de auto vanaf dat moment ging achtervolgen duwde de Duitser meerdere mede-weggebruikers van de weg door op gevaarlijke wijze in te halen. Uiteindelijk verliest de politie de auto uit het oog.

De politie verstuurde een Burgernet bericht naar de inwoners van de stad om uit te kijken naar een Audi S3 sportback met Duits kenteken, een van hen wist te melden dat de auto geparkeerd stond in de garage van het Retail park. Bij aankomst van de politie zat er niemand meer in het voertuig. De politie probeert de eigenaar te achterhalen om duidelijk te krijgen waarom de automobilist er vandoor is gegaan.

Tummers advertentie