Vrachtwagen geschaard op A73 knooppunt Zaarderheiken

112 Regio Venlo

Venlo – Donderdagochtend is in alle vroegte een vrachtauto geschaard bij het knoopunt Zaarderheiken op de A73. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk, wel is duidelijk dat de chauffeuse heel veel geluk heeft gehad. De vrachtwagen was geladen met leeggoed, slecht enkele honderden kilo’s. Door nog onduidelijke redenen schaarde de combinatie en schoof vanuit de parallelrijbaan door naar de hoofdrijbaan en ramde daarbij nog een lichtmast.

Aanrijdend verkeer kon de vrachtauto ontwijken waardoor een ernstige aanrijding voorkomen werd. De politie zette al gauw de rijbanen af zodat de berger de vrachtauto kon bergen. Een van de¬†aansluiting vanuit de A67 naar de A73 werd tijdelijk afgesloten. Nadat de vrachtauto geborgen was kon die doorrijden naar de eerstvolgende garage voor enige reparatie’s.

Tummers advertentie