Slechte dag voor snuggere drug dealer

112 Gem. Beesel Regio Venlo

Venlo – De politie heeft vrijdag een voertuig staande gehouden die duidelijk niet aan de gestelde eisen voldoet. De agenten sommeren de bestuurder om het voertuig te laten staan. Verder krijgt de bestuurder een zogenoemde WOK-melding aangezegd (dit houdt in dat het voertuig opnieuw gekeurd dient te worden bij het RDW). De bestuurder zet de reis vervolgens te voet voort.

Lang duurt deze voetreis echter niet. De bestuurder besluit om een fiets te stelen. Echter de fiets die hij besluit mee te nemen betreft een lokfiets van de politie. De man wordt hierop aangehouden voor fietsendiefstal en meegenomen naar het politiebureau. Bij de insluitingsfouillering komen er plotseling enkele keurig gesealde zakjes tevoorschijn met daarin verdovende middelen. De manier waarop deze verpakt zijn doet de agenten vermoeden dat de verdachte mogelijk ook dealt in verdovende middelen. Hierop wordt de mobiele telefoon van verdachte in beslag genomen en na onderzoek van deze telefoon wordt dit vermoeden bevestigd.

Hierop gaan de agenten naar de woning van de verdachte om alhier een huiszoeking te doen. In de woning wordt vervolgens een flinke hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. Onder meer ruim 2 kilo hennep, enkele grammen amfetamine en een kleine hoeveelheid XTC tabletten en een flink geldbedrag (bijna 2000,00 Euro). Verder werd er ook nog een stroomstootwapen in beslag genomen.

Waar zich dit opeenvolgende incidenten voordeden is niet bekend gemaakt door de politie, enkel dat het in de regio Venlo-Beesel zou hebben afgespeeld.

Tummers advertentie