Extra inkomsten voor RTV Roermond door inkoop programma’s

Featured Gem. Beesel Regio Roermond

Beesel – RTV Roermond kan van de gemeente Beesel komende jaren naast de verplichte 8400 euro nog eens c.a 23 000 euro extra verwachten. Dat heeft het college tijdens de vergadering afgelopen maandag besloten. De kosten voor de programmering zijn meegenomen in de begroting 2016.

De gemeente Beesel is van plan om in 2016 ook een aantal programma’s en commercials van de omroep in te kopen. Zo wordt er gesproken van een serie van negen aflevering over het Draaksteken die ruim 8000 euro zo mogen kosten. Een serie van z’n zes afleveringen dat over de nieuwbouwwijk Oppe Brik gaat, dat zou bijna 9000 euro gaan kosten. Ook wil de gemeente nog ruim 5900 euro uitgeven voor vier commercials over sociale vraagstukken.

RTV Roermond heeft onlangs de zendmachtiging voor 2015-2020 van Beesel in handen gekregen, het doek is daarmee officieel gevallen voor RTV Beesel die vorig jaar al met de noorderzon zijn vertrokken. Wanneer de eerste programma’s op de zender komen is niet bekend.

Tummers advertentie