Wieler 2 daagse keert terug

Gem. Beesel Sport

Reuver – Een grote klok met vier gekleurde fietsen op rollenbanken. Wielrenners, coaches en verzorgers. Een tot-op-het-bot gedreven presentator inclusief uitzinnige supporters.

Meer dan 30 jaar geleden waren zaalwielerwedstrijden in Limburg en Brabant een bekend fenomeen. Dit fenomeen komt terug! De wieler-2-daagse vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 november in Café-Zalen de Paerssjtal in Reuver. Het wielerconcept is net zoals vroeger maar dan wel in een nieuw jasje. Nieuw is charitatieve karakter. Het prijzengeld gaat namelijk naar de goede doelen van de teams.

Teams voor goede doelen
Gedurende twee dagen kunnen teams bestaande uit twee wielrenners en één coach deelnemen. Een team kan bestaan uit dames en/of heren. Elk team kiest een goed doel voor de schenking van het prijzengeld. Het prijzengeld wordt verdeeld naar verhouding van het eindklassement waarbij elk goed doel wint. Met andere woorden: altijd prijs!

Van loting tot fietsklok
Op de bühne van Café-Zalen de Paerssjtal staan vier fietsen en een authentieke fietsklok. Verdeeld over twee dagen gaan de teams de strijd met elkaar aan in de vorm van individuele ritten en koppelritten. De wedstrijdloting vindt op donderdag 19 november plaats. Die avond wordt ook een toelichting gegeven op het wedstrijdreglement.

Presentatie en entertainment
De presentatie is in handen van de fanatieke spreekstalmeester Jo van Deurse. Jo wordt bijgestaan door ‘side-kick’ Leon Smolenaars. Om de sfeer van vervlogen jaren compleet te maken, zorgen de Vinyl Boys voor de juiste muzikale temperatuur.

Inschrijven en entree
We kunnen nog enkele teams toevoegen om deze wielercompetitie compleet te maken. De toegang voor supporters op vrijdag 20 en zaterdag 21 november is gratis. Kijk op www.wieler2daagse.nl voor meer informatie.

 

Tummers advertentie