Opnieuw aanhoudingen in onderzoek voertuigencriminaliteit

112 Featured Regio Roermond

Swalmen – Een 28-jarige man uit Herkenbosch is afgelopen woensdag aangehouden door het rechercheteam dat bezig is met het grootschalig onderzoek naar voertuigcriminaliteit in Swalmen.

Op woensdag 29 juli werd door de politie Eenheid Limburg in samenwerking met het OM Limburg en het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VBV) een onderzoek gestart naar aanleiding van het aantreffen van gestolen voertuigen op enkele bedrijfsterreinen in Swalmen. Daaruit is naar voren gekomen dat er meer dan 130 personenauto’s en/of motorfietsen en een groot aantal auto-onderdelen van diefstal, in binnen- & buitenland, afkomstig zijn. Eerder deze week werden een 74-jarige en een 50-jarige man uit Swalmen aangehouden.

Tummers advertentie