Politie is op zoek naar pannenverkoper

112 Regio Peel en Maas

Peel en Maas – De politie in Peel en Maas krijgt de laatste tijd steeds vaker meldingen van voornamelijk ouderen die vertellen dat er een man aan de deur verschijnt die pannen aan hen wil verkopen. Een man zegt dat hij de bewoner kent vanuit het ziekenhuis en dat hij hen nu op komt zoeken. Hij laat dan een set pannen zien en hij vraagt hen op een nogal dwingende wijze om te betalen. Het advies van de politie is om eventueel een kenteken te noteren van de auto die bij de man hoort en de politie te bellen. De kans bestaat dat de man ook in andere gemeentes actief is.

Laat deze man niet binnen en laat u nooit dwingen tot verkoop. Stel familieleden, ouders en bekenden op de hoogte van deze werkwijze zodat meer incidenten kunnen voorkomen. Het telefoonnummer van de politie is 0900-8844.

Tummers advertentie