Auto botst op stilstaande taxi bij zebrapad 

112 Featured Regio Roermond

Swalmen – Vrijdagavond is rond 18.30 uur de bestuurder van een personenauto gewond geraakt bij een ongeval op de Rijksweg-Noord in Swalmen. Een taxibusje moest stoppen bij een oversteekplaats voor voetgangers. De achteropkomende auto zag dit te laat en botste achterop de taxi. De bestuurder van de taxi en zijn passagier zijn zover bekend niet gewond geraakt door de klap.

Beide voertuigen zijn flink beschadigd, de personenauto is mogelijk zelfs total loss. De bestuurder van de auto is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

In eerste instantie werd ook de brandweer ingeschakeld omdat er sprake was van beknelling, maar de brandweer hoefde niet meer in actie te komen. Het verkeer op de Rijksweg in Swalmen in de richting van Reuver werd tijdelijk omgeleid.

Foto: Fer Traugott

Tummers advertentie