Politie wijkteam presenteert zich

Featured Gem. Beesel

Reuver – In de gemeente Beesel is een ‘vast’-wijk team gepresenteerd. Het gaat om geselecteerde agenten die vast actief zijn in de regio rondom de gemeente Beesel. Daardoor ziet u vaak de dezelfde bekende gezichten van de politie in uw wijk. Zowel op het PSP (politiesteunpunt) aan het gemeentehuis, als op straat in de wijk of bij u thuis. Daarmee willen zij de verbinding tussen de politie en de burgers sterker maken. Bekendheid en vertrouwen door kennis en contacten-nabij.

De politie organisatie en hun werk is voortdurend in beweging; daar valt deze stap ook onder, een stap vooruit aldus de wijkagent Jeroen de Reuver. Door met een wijkteam te werken hopen zij nog daadkrachtiger te kunnen werken, meer aanhoudingen op heterdaad, een betere informatiepositie. Maar ook een betere dienstverlening en -hulpverlening naar de burgers.

Tummers advertentie