Buurtonderzoek na inbraak Snavelbies

112 Offenbeek

Offenbeek – De politie heeft in de loop van zondag een buurtonderzoek gedaan vanwege een inbraak bij een woning aan de Snavelbies in Offenbeek. Zaterdagavond ontdekte de bewoners van de woning dat er was ingebroken en hadden het vermoedden dat zij nog in de woning waren. De politie rukte daarop vervolgens met een aantal dienst auto’s uit. Uiteindelijk werden er geen verdachten meer aangetroffen in de woning. Ook in de omgeving werd gezocht, daarbij zijn ook geen verdachten aangetroffen. Wat er buit is gemaakt bij de inbraak heeft de politie niet bekend gemaakt. Met het buurtonderzoek hoopt men informatie te krijgen over de daders. De inbraak werd zaterdagavond om 22:50 opgemerkt. Verdachte situaties voor dat tijdstip kunnen gemeld worden bij de politie via 0900-8844.

Tummers advertentie