Opbrengst 16e editie nieuwjaarsduik Kessel naar goeddoel

Events Featured Regio Peel en Maas

Kessel – Komende 1e januari is in Kessel de 16e editie van de traditionele nieuwjaarsduik. In plaats van met koppijn in bed, begeven de echte bikkels zich om 12 uur naar ‘Mooder’ Maas om op een zeer ludieke manier het nieuwe jaar te beginnen. Een ieder die zich geroepen voelt om hier aan deel te nemen kan zich opgeven tot 1 januari 2016 (sluitingstijd 11.30 uur) bij café de Boesjer.

Het thema dit jaar is ‘Vluchteling’ en ook dit jaar zal ervoor de leukst uitgedoste deelnemer een ‘Mega’ hoofdprijs te winnen zijn. Dat men heeft gekozen voor dat thema heeft er ook alles mee te maken dat de totale opbrengst van het inschrijfgeld (€3) naar Stichting Vluchtelingenhulp gaat.

Vorig jaar hadden er zich 71 personen ingeschreven, maar op het laatste moment doken er nog mensen in die zich niet hadden ingeschreven. De organisatie is tevreden met de opkomst, en hoopt in 2016 100 inschrijvingen te krijgen.

Tummers advertentie