Venlose leerlingen Wildveld school op de step naar Heerlen

Regio Roermond Regio Venlo

Venlo – Leerlingen en docenten zijn vrijdagochtend in alle vroegte vertrokken met een step naar Heerlen. In Heerlen staat dit jaar het Glazenhuis van 3FM waar men geld inzamelt voor een goed doel. Dit om de opbrengst van verschillende acties naar het glazenhuis te brengen, zoals een kerstmarkt waar van allerlei dingetjes verkocht werden.

Eerder vertrok een groep met de fiets naar Haarlem toen het Glazenhuis daar stond. Heerlen is iets dichterbij (65km) Venlo, en kwam iemand op het idee om met de step naar die stad te gaan. In de middag stopte de karavaan van 30 steppers even in Roermond om op adem te komen om vervolgens verder te steppen naar Heerlen.

Bij aankomst is er een cheque overhandigd aan Giel Beelen, een van de dj’s die dit jaar in het Glazenhuis zitten. Het bedrag: 1082 euro.

Tummers advertentie