Gestolen busjes uitgebrand gevonden in bosgebied

112 Featured Regio Roermond

Swalmen – Twee busjes van een schoonmaak bedrijf die gestolen waren in Posterholt, zijn uitgebrand aangetroffen in het bosgebied tussen Boukoul en Assenray. Wat er in de tussentijd met de voertuigen zijn gebeurd is niet duidelijk, volgens de politie zijn ze niet gebruik bij een ramkraak. In de busjes zijn geen schoonmaak gereedschappen meer aangetroffen.

De twee uitgebrande voertuigen werden door een wandelaar gezien, die vervolgens de politie waarschuwde. Die heeft vervolgens nog de brandweer laten komen om de voertuigen veilig te stellen dat ze vervoerd kunnen worden. Mensen die afgelopen nacht iets verdachts hebben gezien in de omgeving van Boukoul, of de busjes hebben zien rijden kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Tummers advertentie