Ruiver.nl tiplijn via Whatsapp en Telegram

Featured

Zenuwcentrum – Is er iets gebeurt bij u in de straat? Of gaat er binnenkort iets gebeuren? Laat het ons weten via de tiplijn. Dat kan heel eenvoudig via uw smartphone door middel van het populaire chatprogramma Whatsapp en Telegram.

Als je via WhatsApp of Telegram een berichtje stuurt naar 06 – 33 85 26 60, kom je direct bij ons in de inbox terecht. Dus heb je een stuitend filmpje dat de iedereen moet zien, een foto van een aanrijding of andere relevante informatie? Schroom niet een bericht achter te laten! Wij hopen met deze extra contact mogelijkheid naast e-mail en Facebook het komende jaar meer informatie te kunnen verspreidden via onze website en overige kanalen, en daar kunt u dus een aandeel in zijn! Sla het telefoonnummer op in uw smartphone, zodra u iets heeft gezien of ons u wat wilt laat weten kunt u ons onmiddellijk bereiken.

Tummers advertentie