Minder deelnemers voor nieuwjaarduik Kessel, wél geld naar goed doel

Events Regio Peel en Maas

Kessel – Bij de traditionele nieuwjaarsduik in Kessel meldde zich minder mensen dan vorig jaar. Vorig jaar was er nog een record, met 71 inschrijvingen, blijft het dit jaar bij 57 inschrijvingen. Ondanks het mindere aantal was het niet minder gezellig. Ieder jaar is er een thema bij de Kesselse duik, dit jaar was dat ‘Vluchtelingen’. Het inschrijfgeld werd gedoneerd aan stichting Vluchteling, volgens de organisatie is daarmee 171 euro opgehaald voor het goede doel.

In Belfeld was er voor de 4e keer een nieuwjaarsduik, niet in de Maas maar in de plas bij van Droompark Maas Duinen, totaal aantal duikers is nog niet bekend bij ons. Bij de landelijke nieuwjaarsduik in Scheveningen waren er 10.000 duikers die de relatief warme zee in doken.

Tummers advertentie