Vermiste Venlonaar in ziekenhuis Oberhausen

112 Featured Regio Venlo

Venlo – De vermiste Youri uit Blerick is terecht, hij ligt momenteel in het ziekenhuis van Oberhausen. Hoe hij daar gekomen is en waarom hij in het ziekenhuis ligt is niet bekend. Volgens vrienden zou hij naar omstandigheden goed maken. Oberhausen ligt z’n 60 kilomter (45 minuten rijden) van Venlo af.

Eerder zochten de hulpdiensten met sonar in de Maas naar eventuele sporen. Laterna begonnen familie en vrienden een zoektocht in de regio. Youri werd op 24 december voor het laatst gezien bij het VieCuri ziekenhuis in Venlo, vanaf daar ontbrak ieder spoor.

De politie laat weten dat directe belanghebbende in kennis gesteld. Verdere informatie wordt op dit moment nog niet gegeven. Ook op de Facebook pagina dat opgezet is door familie en vrienden, wordt verdere informatie vooralsnog niet gegeven, enkel dat hij de hulp krijgt die hij op het moment nodig heeft.

Tummers advertentie