Vrouw bij pinautomaat beroofd

112 Beesel Featured

Beesel – Vrijdagmiddag is iemand in Beesel beroofd bij de pinautomaat aan de Markt. Dat gebeurde in de middag rond 14:00. De verdachte sprak het slachtoffer aan in onduidelijke taal om haar af te leiden terwijl hij haar geld af pakte.

De verdachte zou niet alleen zijn geweest, een geparkeerde auto met Pools kenteken zou vlak bij de pinautomaat gestaan hebben. Na de beroving zou de twee zijn weggereden in de richting van de Bakheide.

De dader was tussen 20/25 jaar oud, heeft kort zwart haar en hij droeg een zwarte leren jas en een spijkerbroek.

Indien u meer informatie heeft over de dader of auto met buitenlands kenteken, kunt u dat doorgeven bij de politie via 0900-8844.

** UPDATE **
Zelfde praktijken zelfde dag ook in Sevenum & Weert. Onduidelijk of het om de zelfde dader(s) gaat.

Tummers advertentie