Man loopt brandwonden op bij grote brand Tegelen

112 Featured Regio Venlo

Tegelen – Bij een grote brand in een appartementen complex in Tegelen zijn twee mensen gewond geraakt, waarvan een met brandwonden aan een arm afgevoerd is naar het ziekenhuis. De brand was kort, maar hevig. Door snel optreden van de brandweer kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar omliggende appartementen. Wat er exact in brand heeft gestaan, en waardoor de brand heeft kunnen uitbreken kon de brandweer nog niet vertellen. Wel is duidelijk dat het getroffen appartement tijdelijk onbewoonbaar is. Omliggende panden hebben enkel rook overlast ondervonden en zijn door de brandweer geventileerd.

Het is niet voor het eerst dat er brand uit breekt in het appartementen complex. Zo werd in 2014 het complex ontruimd toen het oud papier bij de centrale hal in brand werd gestoken.

Tummers advertentie