Twee personen gewond bij aanrijding op N273

112 Featured Regio Venlo

Blerick – Twee personen zijn donderdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de N273 tussen Blerick en de Boekend. Het ongeval gebeurde bij het kruispunt om de A73 op te kunnen, en de N275 richting Maasbree te nemen. Een voertuig stond stil bij het stoplicht toen die werd geramd van achter door een auto met Pools kenteken. Zover bekend zijn er twee personen met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft de slachtoffers uit het voertuig gehaald door de portieren er af te knippen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren dat een auto op de andere klapte wordt onderzocht door de politie. Het verkeer komende uit Maasbree kon niet direct de A73 op, zij moesten een klein stukje omrijden. Verder had het overige verkeer niet veel hinder van de aanrijding.

Tummers advertentie