Twee mannen overvallen woning

112 Regio Roermond

Roermond – Twee gemaskerde mannen hebben maandagavond een woning aan de Weefsterstraat in Roermond overvallen.

Het tweetal belde rond 18.00 uur bij de woning aan. De bewoonster opende de deur en de mannen drongen onder bedreiging van een wapen de woning binnen. De twee doorzochten de woning en vluchtten vervolgens in onbekende richting. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie heeft een tactisch en forensisch onderzoek ingesteld. Het is nog niet bekend of er iets is buit gemaakt.

Getuigenoproep
Mochten mensen rond 18.00 uur op of in de omgeving van de Weefstraat in Roermond iets bijzonders opgemerkt hebben of twee mannen hebben zien weglopen, neem dan contact op met de politie. Dit kan op het algemene nummer van de politie 0900-8844 of via de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Tummers advertentie