A73 richting Roermond korte tijd afgesloten

112 Beesel Featured Reuver

Reuver – De A73 richting Roermond was woensdagavond korte tijd afgesloten vanwege een ongeval met twee personenauto’s. De brandweer werd gealarmeerd omdat er mogelijk mensen bekneld zouden zitten. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen, echter bleek die overbodig te zijn na aankomst van de hulpdiensten. Bij de aanrijding raakte zover bekend twee personen gewond, die voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht zijn. Het verkeer werd later via de af & oprit om het ongeval heen geleidt. Wel ontstond er tussen Reuver & Belfeld een file 4 kilometer. De vangrail zal vanavond nog gerepareerd worden. De toedracht van het ongeval gaat de politie onderzoeken.

_DSC4131
_DSC4137
_DSC4143
Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie