Ophaal service door restaurant in hoogwater gebied

Regio Roermond

Roermond – In verband met het hoogwater van de Maas heeft de gemeente Roermond enkele maatregelen getroffen en zijn de volgende wegen afgesloten:

-De Weerd, ter plaatse van de Groene Rivier.
-Oolderhuuske (weg naar het restaurant).

Het restaurant Oolderhuuske is in ieder geval donderdag 11 februari slecht bereikbaar. Indien u het restaurant wil bezoeken kunt u uw auto parkeren op de hoek Weg langs het Lateraalkanaal en Oolderhuuske. U kunt dan bellen met het restaurant River Plaza, zij zorgen dat u veilig wordt opgehaald en weer teruggebracht.

Verwachtingen
Momenteel is de waterstand in Roermond stabiel en zal in de loop van de avond gaan zakken. Naar verwachting is de doorgang bij de groene rivier in De Weerd morgenvroeg weer begaanbaar en ’s middags de weg naar Oolderhuuske. Zodra de wegen hoogwatervrij zijn worden deze eerst schoongemaakt door de gemeente en daarna opengesteld

Tummers advertentie