Doorstart warenhuizen V&D van de baan

Regio Roermond Regio Venlo

Roermond – De doorstart van warenhuisketen V&D is mislukt. Coolinvestments van Roland Kahn zal niet een deel van de vestigingen overnemen, dat laat het bedrijf dinsdag weten.

“Ons team heeft de afgelopen maand samen met het V&D-management en de curatoren hard en bezield gewerkt aan een doorstart van V&D in een nieuwe lifestyeformule”, zegt Coolinvestments. “We moeten helaas concluderen dat wij er niet in geslaagd zijn de belangen van alle betrokkenen op één lijn te krijgen.”

Het bedrijf bedankt alle betrokkenen voor hun steun en vertrouwen tijdens de onderhandelingen. “We vinden het met name spijtig voor al die betrokken medewerkers van V&D.” De V&D in Venlo en Roermond (en rest van het land) blijven daardoor definitief gesloten.

Tummers advertentie