Veel schade na aanrijding op A73

112 Featured Regio Roermond

Swalmen – Na een aanrijding tussen twee personenauto’s is flink wat schade ontstaan. Zo raakte beide voertuigen totalloss en werd een regelinstallatie in de berm verwoest toen een van de voertuigen tegen aan reed. De aanrijding gebeurde in noordelijke rijrichting (Van Roermond naar Reuver). Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk, de politie zal de toedracht onderzoeken en beide bestuurders verhoren. Niemand raakte noemenswaardig gewond bij de aanrijding. Een kindje dat in een van de auto’s kreeg een traumabeertje van de ambulancedienst.

Een rijbaan was na de aanrijding beschikbaar, snel ontstond er een file van ruim 3 kilometer. Nadat de voertuigen geborgen waren kon de donderdagavondspits goed door stromen. De verwoeste regelinstallatie zal later gerepareerd worden.

Tummers advertentie