Huldiging voor 241 sporters tijdens sportgala

Featured Gem. Beesel Sport

Reuver – Tijdens het jaarlijkse sportgala zijn vrijdagavond 241 sporters gehuldigd in een volle zaal bij de Schakel. Opvallend aan de 2016 editie dat er opvallend veel jonge jeugd in de prijzen zijn gevallen. Met name veel turnsters die herhaaldelijk het podium opgeroepen werden. Ook was er aandacht voor de mensen achter de sport verenigingen, daarbij werden twee personen in het bijzonder gehuldigd, een persoon die afwezig was kan komende dagen alsnog een huldiging verwachten.

Verder had de organisatie er dit jaar voor gekozen om meer ‘show’ toe te voegen aan het evenement. Zo was er een optreden met vuur en een buuttereedner. De organisatie en wethouder sport Bram Jacobs kijken terug op een geslaagd gala, en zien volgend jaar graag nóg meer kampioenen op het podium.

Tummers advertentie