Drie aanhoudingen na zware mishandeling Belfeld

112 Regio Venlo

Belfeld – Drie aanhoudingen na vechtpartij op rotonde Rijksweg in Belfeld. Daarbij raakte 1 man gewond, hij is in kritische toestand per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis na een ruzie. Drie verdachten zijn na een korte tijd later aangehouden in Blerick toen zij in een auto weg reden. Aanleiding en motief voor de vechtpartij zijn nog onduidelijk. Volgens een getuige zou de man zijn bewerkt met een honkbal knuppel, ook zou er een mes zijn aangetroffen op de rotonde na de vechtpartij. Een traumateam kwam per helikopter naar Venlo om te ondersteunen bij de behandeling. Loop van maandag meer details.

Getuigen die mogelijk informatie hebben over het incident worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44. In verband met het technisch onderzoek bij de rotonde aan de Rijksweg moest al het verkeer omrijden/lopen.

Tummers advertentie