Film over eeuwenoude legende bijna klaar

Events Gem. Beesel

Reuver – PUUR Theater Reuver heeft sinds haar oprichting in september 2015 al vele voetstappen in de Reuverse samenleving gezet. Maar het officiële startschot geeft deze dynamische vereniging pas echt met de shortfilm ‘De legende van Schinderhannes’ die in april in Service Bioscoop Luxor aan het publiek wordt getoond. Een eigen geschreven script dat is gebaseerd op een stukje geschiedenis van Reuver waarvoor u nú al kaarten kunt reserveren!

In ‘de legende van Schinderhannes’ gaat Lucas Joosten, een middelbare scholier, samen met zijn zusje Kim en twee vrienden op zoek naar een bel. Dit lijkt de enige manier om zijn doodzieke opa te redden. Echter, de bel die ze zoeken is in handen van ’s werelds engste rover Schinderhannes en bevindt zich in het verleden… Hoe gaan onze vrienden de tijdsbarrière verbreken en lukt het hen om Schinderhannes en de vuurrovers te verslaan en de bel te pakken te krijgen? Zijn ze op tijd om opa’s leven te redden?

Opgenomen in en rond Reuver zal dit spannende drama voor jou als kijker een feest van herkenning zijn… En komen ook de spelers je bekend voor? Dat kan; ‘de legende van Schinderhannes’ is een productie van PUUR Theater Reuver. Eentje die je absoluut niet mag missen!

Reserveren kan op www.puurtheaterreuver.nl/schinderhannes

De film is te zien op woensdag 6 en op maandag 11 april om 19 uur.

Tummers advertentie