Slachtoffer Belfeld uit ziekenhuis, 4 aanhoudigen

112 Featured Regio Venlo

Belfeld – Het slachtoffer dat zondagavond dusdanig werd mishandeld en in kritieke toestand is opgenomen in het ziekenhuis, is uit het ziekenhuis, dat liet de politie maandagmiddag weten. Het slachtoffer wordt momenteel verhoord om de toedracht van de mishandeling te achterhalen. Hij werd op de rotonde in Belfeld geslagen met een houten lat. In tegenstelling tot eerder berichtgeving zijn er vier verdachten aangehouden in Blerick. Het slachtoffer heeft het ziekenhuis verlaten en zal maandagmiddag worden gehoord over de zaak.

Zondagavond rond 19.30 uur kreeg de politie melding van een ruzie tussen enkele personen bij de rotonde in Belfeld. Het is nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld bij de ruzie. Het 42-jarige slachtoffer uit Venlo is vermoedelijk geslagen met een houten lat door een van de betrokkenen. De gewonde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Korte tijd later werden er door agenten in Blerick op de Shakespearelaan vier verdachten in auto aangehouden. De aangehouden verdachten zijn een 30-jarige man uit Echt, een 48-jarige man uit Venray, een 25-jarige man uit America en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Tummers advertentie