Man overvallen in auto

112 Regio Roermond

Roermond – De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een man in de nacht van zondag op maandag in Roermond.

Rond 4.45 uur sloot een man een horecagelegenheid aan de Nassaustraat en stapte zijn auto in. Plots werden beide deuren geopend en vroegen onbekende personen naar geld. Het slachtoffer werd op zijn gezicht geslagen en viel daarbij uit de auto. Twee getuigen kwamen af op het hulpgeroep waarop de onbekende verdachten vluchtten richting Oranjelaan. De politie is een onderzoek gestart en heeft inmiddels gesproken met de getuigen die op het hulpgeroep afkwamen. Er is vannacht gezocht met een hond, maar dat heeft niet mogen leiden tot een spoor. Het slachtoffer is behandeld aan zijn lichte verwondingen in het ziekenhuis. De politie komt graag in contact met getuigen die informatie hebben die kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Tummers advertentie