11 Aanhoudingen na aantreffen hennep knipperij in kelder

112 Regio Roermond

Roermond – De politie heeft dinsdagmiddag 11 aanhoudingen verricht bij een hennepknipperij in een pand aan de Thuserhof. Agenten namen in totaal bijna 46 kilo hennep in beslag.

De knipperij kwam aan het licht na een tip dat er mogelijk hennep geteeld werd. Bij het pand roken agenten hennep en stelden een onderzoek in. In de kelder troffen ze de knipperij aan. Ze vonden geen kwekerij, de aangetroffen hennep is vermoedelijk ergens anders gekweekt. De verdachten zitten nog allemaal vast voor verder onderzoek. Het gaat om drie mannen en acht vrouwen in de leeftijd van 21 tot 51 jaar oud uit Geleen, Hoensbroek, Sittard, Roermond, Einighausen en Heerlen. Daarnaast zijn er enkele auto’s in beslag genomen.

Tummers advertentie