Open dag vis vereniging Stuwkanters Belfeld

Events Regio Venlo
“Jeugd” hengelsport open dag op 24 april aan de visvijver Meerlingbroick in Belfeld.

 

Wij zijn van mening dat wij de jeugd eens wat vaker aan de waterkant moeten zien in plaats van achter je laptop, tablet of mobiel! En laat je verrassen door eens te gaan vissen!

Neem je ouders, vriendjes en of vriendinnetjes mee!

 

Onze mening is dat vissen een spannende ontspanning is, een gezonde verslaving!

 

karpervriendenwww.carpjunks.nl organiseert op 24 april een open dag waar we iedereen een kijkje willen geven in het reilen en zeilen binnen onze visclub H.S.V. de Stuwkanters in Belfeld.

 

Deze dag zal in het teken staan van een doe dag waar de jeugd zelf een hengeltje kan uitgooien (deze staan al klaar aan de vijver) met een begeleider die je de kneepjes van het vak zal bij brengen, door hun ervaring met jou te delen zul je in staat zijn om een visje binnen te halen! Ook zullen er bekende vissers uit een Top team een demonstratie geven en zij zullen er een waar spektakel stuk van maken met hun viskunsten, en vraag hun maar alles wat je wilt weten, je wordt er alleen maar slimmer van. Verder zullen er ook karpervissers zitten die gaan proberen om een dikke karper op hun mat te krijgen, wanneer er eentje wordt gevangen kunnen we er een kijkje gaan nemen en de vis met je eigen handen aanraken! Een werkelijke prachtvis! Wij zullen er voor zorgen dat je een actieve dag staat te wachten. Diverse stands zullen er staan waar uitleg zal worden gegeven over het vissen met de dobber, het vissen met de penhengel en het statisch vissen op karper. Diverse grote namen binnen de karpervisserij zoals Jorn Driessen en Frank Meerts en anderen zullen alles laten zien, het maken van onderlijnen, montages en andere interessante zaken op het gebied van karpervissen. Tevens gaan we deze dag een nieuw project starten. Een karper adoptie plan! Laat je ter plekke informeren hierover. Hopelijk werkt het zonnetje een beetje mee, dan wordt het een geslaagde dag voor jong en oud!

 

Uiteraard is er koffie voor de ouders!

 

Dus kom allemaal op 24 april naar de visvijver in Belfeld aan de Langeweg 44

 

jeugd hengelsport infodag vanaf 11:00 uur  tot 17:00 uur.

 

Je zult zien dat vissen spannend is!

Tummers advertentie