Rock ’n Roll Saturday in De Paerssjtal

Events Featured Offenbeek

Offenbeek – Reuvernaar Carlo Derckx en café De Paerssjtal houden zaterdag 23 april een zogeheten ‘Rock ’n Roll Saturday’ in de grote zaal van De Paerssjtal aan de Keulseweg in Reuver/Offenbeek. De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis in Maastricht, dat zich inzet voor ouders met een ziek kind in het AZM. Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom. De entree bedraagt 2,50 euro per persoon.

Eightball Boppers Er zijn diverse optreden. DJ Double D uit Venlo draait vanaf 20.30 uur de beste rock ’n roll hits. Daarna is het de beurt aan de Eightball Boppers uit het Brabantse Mill. Deze vierkoppige formatie brengt aanstekelijke rockabillynummers ten gehore, geheel in de stijl van Johnny Bunette, Stray Cats and Eddie Cochran. Uiteraard presenteert de band ook eigen nummers. Ze waren al te zien op grote festivals in binnen en buitenland.

Rond 23.00 uur is het tijd voor de zogeheten ‘Baolderse Elvis’ die het publiek met een sfeervol Elvis- repertoire vermaakt. ‘Boalderse Elvis’ heeft een typisch eigen Elvis- stijl, waarmee hij nog niet zo lang geleden diverse zalen plat kreeg.

Tombola
Ook is er een tombola, met een breed scala aan leuke prijzen, gesponsord door het locale bedrijfsleven. Technici van Licht & Geluid De Bercken zorgen voor een passende licht- en geluidshow. Voor meer info belt u Carlo Derck, tel: 06 – 41 04 26 47. Parkeergelegenheid (bij de kerk in de kern Offenbeek) is gratis en ruimschoots voorhanden.

Tummers advertentie

Geef een antwoord