Belfeldse FeestDJ Ruud gaat einde van het seizoen op een laagpitje

Events Regio Venlo

Belfeld – De act FeestDJRuud stopt aan het eind van het jaar met optreden. De 30-jarige dj is nog wel te zien dit festivalseizoen en met zijn eigen show op 10 december.Ruud Geurts, de echte naam van de dj, vertelt dat maandag in de Coen en Sander-show op Radio 538.

“Ik heb vanaf het begin gezegd dat als ik energie begin te verliezen dat ik op zoek moet naar iets nieuws. En ik heb het idee dat ik met FeestDJRuud alles bereikt hebt, wat ik kan bereiken. (..) Op Koningsdag hadden we zelfs een eigen helicopter. Ik kan ook niet meer groeien” aldus Geurts tegen de radiozender.

Na de zomer van 2015 vroeg de dj zichzelf af wat hij nog meer kon gaan doen in zijn shows. “Ik heb alle podia gehad. Nog meer confetti? Nog meer vuurwerk? Ik heb alles gedaan.”

Geurts vertelt dat hij misschien iets anders gaat doen. “Maar dat is nog niet concreet.” Hij blijft wel actief als dj, onder een andere naam.

In 2012 zegde Geurts zijn baan op om volledig te gaan leven van het draaien. De Limburgse dj was te zien op veel festivals in binnen- en buitenland. Hij is ook de maker van het nummer Gas op die lollie.

Tummers advertentie