Gemeente neemt WAA’ers over

Featured Gem. Beesel

Reuver – Met ingang van 1 juli 2016 krijgen 19 medewerkers van WAA groep letterlijk en figuurlijk een nieuw jasje. De gemeente Beesel neemt de groenmedewerkers middels duurzame groepsdetachering over van WAA groep en geeft hiermee op bijzondere wijze invulling aan de participatiewet.

De 19 medewerkers komen onder leiding van een voorman van de gemeente Beesel. Deze voorman wordt ondersteund door een job-coach en HR-consulent van WAA groep om de integratie van de nieuwe medewerkers zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wethouder Smolenaars: “We nemen als gemeente graag het initiatief om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven zich verder te ontwikkelen. We hopen dat deze mooie ontwikkeling vervolg krijgt bij lokale ondernemers in onze gemeenschap en wellicht ook bij andere gemeenten. In Beesel doen we het in elk geval gewoon anders én gewoon samen!”
Jeroen Walraven, algemeen directeur a.i. WAA groep nv: “De overdracht van onze groenactiviteiten en de duurzame detachering passen in onze visie. Dit is tevens een mooie kans voor onze groenmedewerkers, werkzaam in de gemeente Beesel. De gemeente Beesel laat hier een goed voorbeeld zien van invulling van de participatiewet.”

Tummers advertentie

Geef een antwoord