Scooterrijder gewond na aanrijding met auto

112 Featured Regio Roermond

Swalmen – Een scooterrijder is woensdag aan het eind van de middag gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto op de Rijksweg in Swalmen. Door nog onduidelijke redenen kwam de scooter in botsing met een passerende personenauto. Volgens getuigen zou de scooter plots hebben overgestoken, waardoor de automobilist een aanrijding niet meer kon voorkomen. De politie onderzoekt dat verhaal, en is na de aanrijding begonnen met een uitgebreid onderzoek op de Rijksweg. De weg was daardoor tussen de Molenweg en de Bosstraat enige tijd afgesloten.

De scooterrijders, waarvan identiteit momenteel niet bekend is, is onder begeleiding van een trauma arts per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Die arts kwam per helikopter naar Swalmen.

Foto: David Dunnaway
Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Geef een antwoord