Geen water na stroomstoring

Featured Gem. Beesel

Reuver – Na de stroomstoring van afgelopen nacht, is er storing ontstaan in een pompstation. Daardoor was er geen tot weinig druk op de kraan. Nadat de stroom weer aangesloten was, begonnen de pompen weer druk op het waterleidingnet te pompen. Als gevolg daarvan braken op op twee plaatsen waterleidingen in de grond.

Volgens de website van WML hebben voornamelijk noordelijke delen van Reuver en Offenbeek geen water. Verder laat het bedrijf weten dat na reparatie aan het leidingnet tijdelijk drukklachten of is er sprake van bruin, wit of troebel water uit de kraan. Dit is niet schadelijk voor de gezondheid. In de middag verwacht WML weer overal normale druk op de leidingen te hebben.

 

Foto : Joey Brummel
Foto : Joey Brummel
Tummers advertentie

1 thought on “Geen water na stroomstoring

  1. Hier was om 6.30 geen water. Inmiddels in de keuken een ‘piesstraaltje’.
    Hier = Bremstraat, Offenbeek.

Geef een antwoord