Ruim 200 meldingen van wateroverlast bij brandweer

112 Featured Gem. Beesel Regio Peel en Maas Regio Roermond Regio Venlo

Venlo – De meldkamer van de brandweer in Noord-Limburg heeft afgelopen nacht ruim 200 meldingen binnengekregen met betrekking tot wateroverlast. De meldingen komen van diverse plaatsen, met name Venray, Horst en Weert. De meldingen zijn divers, maar hebben allemaal betrekking op het zelfde: wateroverlast. ┬áTe denken valt aan: omhoog komende putdeksels, ondergelopen kelders en garages, stroomuitval etc.

De gemeente Beesel had weinig overlast, hoewel op sommige plekken water bleef staan in de straten, stroomuitval, wegval van druk uit de kraan, is dat in contrast met andere gemeentes niks. Het is nog niet gedaan met de regen pret, vanavond komen nog stevige regen- en onweersbuien voor. Vannacht verdwijnen de meeste buien en klaart het vooral in het noorden op.

Politie agent probeert met drogen voeten aan de overkant te komen (Weert, Ringbaan Zuid) Foto: David Dunnaway
Politie agent probeert met drogen voeten aan de overkant te komen (Weert, Ringbaan Zuid) Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Geef een antwoord