Sporthal Roermond opnieuw blank door hevige regenbui

112 Featured Regio Roermond

Roermond – De sporthal van Dennenmarken in Roermond is dinsdagmiddag opnieuw ondergelopen na een hevige regenbui. Afgelopen week stond de hal ook al onderwater toen er noodweer over de regio trok. De hal was amper net droog toen nieuwe regenwolken kwamen aanwaaien, volgens een medewerker kwam het met een waterval door de muren naar binnen. De pompen die nog binnen lagen werden meteen aangesloten om het water weer naar buiten te krijgen, daarbij werd ook de hulp van de brandweer ingeroepen.

Niet alleen de sporthal moest het ontgelden, in verschillende straten en woningen in en rond Roermond bleef het water eveneens staan. De brandweer had de handen vol aan het weg pompen van het overtollige water. Het blijft komende uren nog regenen, de kans bestaat dat ook daar weer hoosbuien tussen zitten.

Tummers advertentie

Geef een antwoord