Altijd nog rommel dat niet ondergronds verdwijnt

Featured Gem. Beesel

Reuver – Het blijft voor verschillende burgers nog steeds lastig om afval op een juiste manier bij een milieustraatje aan te bieden. Zo is er blijft er bij de milieustraatjes nog altijd rommel liggen dat niet in de containers past. Glaswerk dat niet past wordt regelmatig klein geslagen met als gevolg dat overal scherven blijven liggen die lastig op te ruimen zijn.

Ondanks dat de gemeente hier vaak laat opruimen, is er nog geen definitive oplossing en loopt dit volgens omwonende behoorlijk de spuigaten uit. Afval dat niet past, kan bij het milieupark naast de gemeentewerf of bij de WiJo aan de Molenweg worden aangeboden. Indien de een container vol is, is het verstandig om het bij een ander milieustraatje te proberen dat niet vol is. Er zijn vier milieustraatjes in de gemeente, namelijk aan de Sint Antoniusstraat in Beesel, Heerstraat in Reuver, Den Roover in Reuver, Pastoor Ceijssensstraat in Offenbeek en bij Oppe Brik/achterzijde Lidl.

ondergrondse-2

Tummers advertentie