5e Lamborghini treffen in Offenbeek en Beesel

Beesel Events Offenbeek

Reuver – Het inmiddels traditionele Lamborghini-treffen in Reuver zal dit jaar plaatsvinden in het weekend van 25 en 26 juni. Op zaterdagochtend vanaf 10.00 uur zullen voor de vijfde keer in successie een tiental Lamborghini’s op het kerkplein van Offenbeek te bewonderen zijn. Een dag later, op zondag 26 juni, zullen de Italiaanse sportbolides vanaf 13.30 uur op de markt in Beesel staan. Reuvernaar Leon ‘Jûn’ Schoeren, zelf in het bezit van drie van deze Italiaanse bolides, organiseert het treffen met de Lamborghini-eigenaren.

Op zaterdag zullen de sportwagens rond 12 uur vertrekken om vervolgens via Tegelen en Venlo in Maasbracht bij Linssen Yachts te eindigen. Vanuit daar zullen ze een toertocht naar Duitsland maken. Een dag later zullen de Lamborghini’s tot ongeveer 15.30 uur in Beesel staan alvorens iedereen huiswaarts zal keren.

Jûn is, net als de andere eigenaren, lid van de Lamborghini Club Nederland. “Er zijn slechts een honderdvijftigtal Lamborghini’s met Nederlands kenteken; als je je dan bedenkt dat veel eigenaren er meerdere hebben, dan moge het duidelijk zijn dat het aantal leden erg beperkt is. Om dan een tiental van deze wagens bij elkaar te zien, is daarom zeer bijzonder. De ervaring van de afgelopen jaren leerde Jûn dat er veel vragen van het massaal toegestroomde publiek waren. “Vandaar dat we als eigenaren ook dit jaar weer ruim de tijd nemen om al deze vragen te beantwoorden.” Daarnaast is er ook voor iedereen de gelegenheid om foto’s te maken. De toegang is gratis.

Jûn is nog op zoek naar het onbekende meisje op de foto. “Deze prachtige foto is vorig jaar gemaakt maar helaas weet ik niet wie het meisje is. Ik nodig haar van harte uit om ook dit jaar weer langs te komen bij het treffen, zodat ik haar nog een leuk aandenken kan geven.”
Meisje Lambotreffen Reuver

Tummers advertentie

1 thought on “5e Lamborghini treffen in Offenbeek en Beesel

Geef een antwoord