Noodweer bespaart opnieuw gemeente Beesel

112 Featured Gem. Beesel

Reuver РHet noodweer dat voor veel overlast zorgde in Zuid-Oost Nederland, heeft geen noemenswaardige overlast veroorzaakt in onze gemeente. Hoewel op verschillende straten het water moeite had met weg spoelen, was na een kwartier alsnog het meeste water weg. De indrukwekkende bliksemschichten hebben zover bekend geen schade veroorzaakt. Voornamelijk is bebost gebied moesten verschillende bomen het ontgelden.

Afgelopen weken hebben omliggende gemeentes veel overlast gehad van overwaaiend noodweer. Elke keer bleef de gemeente Beesel om onduidelijke redenen van grote ellende bespaart. Afgelopen avond het met name het westelijk deel van Limburg overlast van water en inslagen.

Weersverwachting komende dagen:
Vrijdagmiddag maakt het oosten van het land kans op een onweersbui. In het westen neemt de kans op neerslag af en wordt het op steeds meer plaatsen droog. Later in de middag zal de zon vaker doorbreken. Het wordt 20 tot 22 graden in het westen en 25 tot plaatselijk 27 in het oosten van het land.

In het weekend is het gedaan met de warmte; het wordt maximaal 18 tot 21 graden. Er komen enkele buien voor, maar de buien zijn lang niet zo zwaar als donderdagavond. Verder zijn er veel stapelwolken en schijnt zo nu en dan de zon.

Foto: David Dunnaway
Foto: David Dunnaway

 

Tummers advertentie

Geef een antwoord