Kettingbotsing op Rijksweg voor verkeerslichten

112 Featured Regio Roermond

Swalmen – Op de Rijksweg-Zuid tussen Swalmen en Roermond zijn zondag middag vijf auto’s beschadigd bij een kettingbotsing. Een rij auto’s stond stil, een naderende automobilist kon zijn voor ligger niet meer ontwijken die vervolgens doorschoot naar de volgende auto. De inzittende klaagde voornamelijk over pijn in de nek, ambulance personeel hebben ze ter plaatse gecontroleerd, zover bekend bleef het bij materiële schade. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval, bijvoorbeeld of het natte wegdek een rol heeft gespeeld.

Het verkeer werd tijdelijk omgeleid via een parallelweg en het fietspad, dat zorgde verder niet voor een noemenswaardige file.

_DSC3614

_DSC3612Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Geef een antwoord