Stichting in het leven geroepen waar hulpbehoevende steun krijgen

Featured Gem. Beesel

(Inzending) Reuver – Wie heeft er nu nóóit eens een vraag, waar niet 1, 2, 3 antwoord op wordt gevonden? Stichting Taboe is een initiatief van Nina en Roel. Bij hen kun je terecht voor al je vragen.

Bijvoorbeeld: ben je met pensioen en zoek je gezelschap of een bezigheid? Durf de vraag bij hen neer te leggen en zij zoeken naar de geschikte persoon om deze vraag voor jou te beantwoorden. Ook voor andere vragen zijn zij bereikbaar voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Nog een voorbeeld: zit je in financiële nood, dan gaan zij naar iemand te zoeken die je helpt je zaken weer op de rit te krijgen.

Zelfs zakelijk gezien kunnen wij een hoop voor je betekenen. Heb je als ondernemer een hulpvraag met betrekking tot het verzetten van werk? Loop gerust bij ons binnen, dan kunnen wij samen met jou kijken of we dit kunnen koppelen aan de juiste persoon.
Ons doel is dan ook om mensen maatschappelijk en zakelijk aan elkaar koppelen op vrijwillige basis.
Geen enkele vraag is voor ons te gek, zelfs niet als er naar jouw gevoel een taboe op rust.

Ons initiatief is ontstaan, nadat wij in de gaten kregen dat er binnen de gemeente Beesel een hoop mensen zijn die niet weten bij wie ze terecht kunnen met vragen, of de stap tot de hulpverlening niet durven te zetten. Wij proberen met onze stichting die drempel te verlagen.
Taboe zal haar deuren openen op 2 september 2016. Vanaf 2 september zijn wij elke vrijdag open van 09:00 tot 16:00″. Meer informatie en contact mogelijkheid via Facebook op Facebook.nl/stichtingtaboe.

 

Tummers advertentie

Geef een antwoord