Vakantie tot een abrupt einde na ongeval op A73

112 Beesel Featured

Reuver – De inzittende van een personenauto die wilden genieten van hun welverdiende vakantie is ter hoogte van Beesel tot een abrupt einde gekomen. Door nog onduidelijke redenen ramde de personenauto de vangrail in de middenberm, en schoot vervolgens door naar de berm ramde een mast en sloeg over de kop aldus een getuige. Mede weggebruikers die het ongeval zagen gebeuren alarmeerde de hulpdiensten en geholpen waar nodig.

De twee stellen konden met eigen kracht het voertuig verlaten, ze zouden er slechts met wat snijwonden vanaf zijn gekomen. Zover bekend raakte er geen andere voertuigen betrokken, ook was er verder geen verkeershinder voor het verkeer tussen Roermond en Reuver richting het noorden.

Tummers advertentie