HSV de Paardenvriend wijdt nieuw terrein in met Regiokampioenschappen

Events Gem. Beesel Sport

Reuver (inzending) – Op 6 en 7 augustus organiseert HSV de Paardenvriend in Reuver de Limburgse Kampioenschappen op een compleet vernieuwd buitenterrein. Op zaterdag 6 augustus strijden de ponyruiters om de titel Regiokampioen 2016 en op zondag zijn de paarden aan de beurt. Beide dagen wordt zowel dressuur als springen verreden.

Op de zaterdag wordt een van de drie selectiewedstrijden van de Limburg Lichte Tour Cup voor zeven- tot en met tienjarige dressuurpaarden verreden. De deelnemende paarden moeten op Prix St. Georges-niveau kunnen lopen en degene die de finale halen dienen in potentie paarden te zijn die het grote werk aankunnen.

 

Kunstbeurs
In dit kampioensweekend is er ook een kunstbeurs in de manege waarbij ‘het paard’ centraal staat. Hier nemen meer dan twintig kunstenaars aan deel waaronder ook leden van de Reuverse Kunstkring Artimosa. De kunstbeurs duurt beide dagen van 10:00 tot 18:00 uur. De exposanten komen uit heel Limburg.

 

Nieuw buitenterrein op topniveau
Extra aandacht verdient het nieuwe buitenterrein dat in de afgelopen maanden is gerealiseerd. Met de hulp van veel vrijwilligers en de ondersteuning van de provincie Limburg en de gemeente Beesel, heeft de Paardenvriend dit eigentijdse terrein kunnen verwezenlijken en manege De Vossenkuil nog meer op de kaart gezet als hippisch sportcentrum.  Er is keihard gewerkt om deelnemers en toeschouwers bij de kampioenschappen een prachtige sfeervolle accommodatie op topniveau te presenteren. HSV de Paardenvriend nodigt iedereen van harte uit om de ruiters en amazones aan te moedigen en samen te genieten van een weekend vol geweldige paardensport, kunst en gezelligheid.

 

Tummers advertentie